Narkotik ekipleri Mahallelerde uyuşturucunun zararlarını anlattı

İl Emniyet Müdürlüğüne Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) Büro Amirliği ekiplerince, Narko Nokta faaliyetleri kapsamında İlhanlı Mahallesi’nde bilgilendirme broşürleri dağıtıldı. 

Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Polis ekiplerince, vatandaşlara uyuşturucu ve zararları hakkında uyarılarda bulunuldu. İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Türkiye Uyuşturucu ve Uyuşturucu Bağımlılığı İzleme Merkezi (TUBİM) büro amirliğimiz görevlilerince 12 Nisan 2023 tarihinde İlhanlı Mahallesi Çarşamba Pazarında düzenlenen Narko-Nokta faaliyetleri kapsamında 95 el broşürü dağıtılmış, vatandaşlarımıza uyuşturucu madde kullanımı ve madde bağımlılığı hakkında bilgi verilerek www.narkotikpolisianne.com web sitesi, UYUMA uygulaması ve önleyici faaliyetlerimiz hakkında bilgilendirme yapılmıştır” denildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku