Münazaranın en iyileri belli oldu

Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Kampüs Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ‘Niğde Münazara Ligi’ 18-25 yaş kategorisinde birinci olan Arifkan Kalkan ve Kemal Damar’a birincilik belgeleri Niğde Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Turan Sayın tarafından verildi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencileri Arifkan Kalkan ve Kemal Damar ilimizi Eskişehir'de düzenlenecek olan Münazara Ligi’nde temsil edecekler. Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nce düzenlenen "Sahne Sırası Sende" ses ve şiir yarışması Niğde Finalleri sonuçlandı. Ses yarışması 18-25 yaş kategorisinde  Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencisi Halil Koç Niğde birincisi,  Bir şiir bir nefes Şiir okuma yarışmasında ise  Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi öğrencisi Büşra Kendirci ise Niğde ikinciliği elde etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku