Mümin İnan, Niğde'de rekora imza atacağız

Hemen hemen her gün ve gece bir başka yerde çalışmalarına devam Eden İYİ Parti Niğde Milletvekili Adayı İnan, vatandaşların hem genelde hem de yerelde kendilerine karşı ciddi bir teveccühte bulunduğunu belirterek; “14 Mayıs ülkemiz içinde milletimiz içinde adeta yeni bir yolun yeni bir başlangıç noktası olacaktır. O gün sandıklardan, güven, istikrar, samimiyet, umut, gelecek hayali, yaşayabilme ümidi, adalet, hak, liyakat ve bilinen tüm değerlerin sonucu çıkacak. Vatandaşlarımız o günden itibaren kendi vatandaşı olduğu bu coğrafyada insanca yaşamanın özlemine kavuşacak” dedi.

İYİ PARTİ NİĞDE’DE REKOR KIRACAK

İYİ Parti Niğde Milletvekili adayı Mümin İnan açıklamasının devamında “Kim ne derse desin kim ne söylerse söylesin, İYİ Parti ve Milletvekili adaylarımız Niğde’de ciddi bir potansiyeldir. Bu potansiyel sandıklarda da görülecek. İktidarın yolunda milletin yanında rekor bir oy ile bunu kanıtlayacağız. Niğde halkını seviyoruz. Çünkü bizim milletimize sözümüz var, o bahar gelecek” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku