Motor kasklı kişi benzin döküp büfeyi ateşe verdi

E.A. ve olay sırasında yardım eden arkadaşı H.A.T. gözaltına alındı. Olay anı, iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. 

Olay, dün gece saat 01.00 sıralarında İlhanlı Mahallesi'nde bir büfede meydana geldi. Başında motosiklet kaskı takılı bir kişi, o sırada kapalı olan büfenin önüne ve kapısına benzin döktükten sonra ateşe verdi. Şüpheli daha sonra arkadaşının kullandığı motosikletle kaçtı. Yangın, çevredeki vatandaşlar tarafından büyümeden söndürüldü.

Büfe sahibinin şikayeti üzerine çalışma başlatan ekipler, şüphelilerin E.A. ve H.A.T. olduğunu belirledi. Büfeyi ateşe verdiği tespit edilen E.A. ve arkadaşı H.A.T., adreslerine yapılan baskınlarla gözaltına alındı. Şüpheliler, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.

E.A.'nın büfeyi ateşe verdiği anlar, iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine yansıdı. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku