Milletvekili Gültekin Ulukışla İlçesini ve köylerini ziyaret etti

Milletvekili Gültekin, köylerde yapılan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunup, köylerin taleplerini dinledi.

Köy ziyaretlerinin ardından Ulukışla Belediyesini ziyaret eden Milletvekili Gültekin, Belediye Başkanı Ali Uğurlu’dan Ulukışla Belediyesi’nin hizmetleri, yatırımları ve projeleri hakkında bilgi alıp, projesi tamamlanan İçme Suyu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu. Daha sonra Ulukışla AK Parti İlçe Teşkilatında, teşkilat mensupları ile bir araya gelen Gültekin: “İnandığımız yolda birlikte yürüdüğümüz değerli dava arkadaşlarımızla birlikteyiz. AK Parti kadroları olarak doğru istikametimizden ve doğru sözümüzden asla ayrılmadan yolumuza devam edeceğiz.” Dedi.

Ziyaret ile ilgili açıklama yapan Milletvekili Gültekin: “Bugün Ulukışla ilçemizi ve köylerimizi ziyaret ederek, hemşehrilerimiz ve muhtarlarımızla köylerimizin ihtiyaçları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Emirler köyümüzün ihtiyacı olan içme suyu ve kanalizayon değişiminin yapıldığı bölgede incelemelerde bulunduk.  Yaklaşık 2 Milyon TL maliyetle 16 KM içme suyu hattımızı ve 13 KM kanalizasyon hattımızın yapımına hızla devam ediyoruz.Yine Ulukışla ilçemizin en önemli sorunlarından olan içme suyusorunu 18 Milyon TL yatırımla yapmış olduğumuz İçme Suyu Arıtma Tesisimizle çözüme kavuşmuş oldu. Bu tesisimiz ile Ulukışla ilçemize2050’li yıllara kadar sağlıklı içme suyu temini sağlanacaktır.  Tesisimize desteklerinden dolayı başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ulukışla’mıza hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku