MHP Niğde milletvekili adayı Cumali İnce'ye köylerde ilgi büyük 

MHP İl Başkanı Aytekin Tükenmez, Merkez İlçe Başkanı Abidin Koyuncu, Ülkü Ocakları Başkanı Alper Doğanay, Milletvekili Adayı Emrullah Türe ile birlikte Dündarlı ve Karaatlı beldeleri ile Hacıbeyli, İçmeli, Dikilitaş, Aşlama, Çarıklı ve Hüyük köylerini ziyaret eden İnce, "Bir oy MHP'ye, bir oy Cumhurbaşkanımıza" diyerek Cumhur İttifakı için oy topluyor.

İnce, ziyaretlerinde yoğun ilgi gördüğü vatandaşlara hizmet etmek için göreve talip olduklarını söyledi.  Büyüdükleri Anadolu topraklarına ulaşılmadık kimse bırakmamak için köy köy gezdiklerini ifade ederek, “ Ruhumuza maya katan bu toprakların tozunu yutmuş, dağında, ovasında, tarlasında büyümüşüz. Hâliyle patatesin nasıl değerlendirileceğini en iyi biz biliriz. Ovanın nasıl yeşereceğini en iyi biz biliriz. Köyün, köylünün nasıl kalkınacağını en iyi biz biliriz. Kimin size sahip çıkacağını da en iyi siz bilirsiniz. Öyleyse haydi kıymetli hemşehrilerim, el ele Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilllerini meclise göndermek için seferber olalım."(MHP)

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku