MHP Milletvekili adayları gazeteciler ve muhtarlarla buluştu

Niğde MHP İl Başkanlığı'nca bir otelde düzenlenen programa muhtarlar ve basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.  Programda  konuşan MHP İl Başkanı Aytekin Tükenmez, Niğde'nin Milliyetçi Hareket Partisi için çok önemli olduğunu belirterek, herkese katılımlarından dolayı teşekkür etti.  Başkan Tükenmez: “Öncelikle önceki birkaç gün içerisinde liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin Niğde’ye gelişinde halkımızın göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Bizim sevdamız, Milliyetçi Hareket Partisi'nin sevdası Niğde'dir. Sizlerin de sevdasının  Niğde olduğunu biliyorum. Hepinize katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

 MHP Niğde 1. sıra milletvekili adayı Cumali İnce ise gittikleri her yerde gönülden desteklendiklerini vurgulayarak, şunları kaydetti: " Sizlerle beraber aynı yolda yürüyeceğimizin sözünü veriyorum. Sayın İl başkanımız da söyledi. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin katılımında gösterilen yoğun ilgide sizlerin de emeğinin olduğunu biliyorum. Herkes elini taşın altına koydu. Allah birliğinizi, beraberliğinizi daim etsin. Hepinize teşekkür ediyorum." ifadeleri kullandı.

İnce konuşmasının devamında:  “Çok kıymetli yerel yönetimlerimizin mihenk taşları, muhtarlarımız, çok kıymetli değerli basın mensupları öncelikle davetimize icabet ettiğiniz için hepinize canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu güzel birliktelik inşallah bundan sonra da bu şekilde Milliyetçi Hareket Partisi'nin hem teşkilatları hem de milletvekilleriyle bu güzel toplantılar hem köyümüzde hem mahallemizde hem de böyle güzel ortak alanlarda devam edecektir. Gittiğimiz her yerde bizi gerçekten canı gönülden desteklediniz. Misafir ettiniz. Çalışmaların birtakım çalışmalarınızda bulundunuz. Bundan sonra da inşallah hep birlikte sizlerle beraber yürüyeceğiz. Sayın il başkanımız da söyledi. Genel Başkanımızın katılımıyla gerçekleşen açık hava toplantısına halımız çok ilgi gösterdi. Bunda sizlerin de emeğinin olduğunu ben biliyorum. Hem basınımızın hem de  muhtarlarımızın emeğinin olduğunu biliyorum. Herkes elini taşın altına koydu. Sayın genel başkanımızı,  Niğde olarak çok güzel ağırladık. Allah birliğinizi, beraberliğinizi daim etsin” dedi.  Programa, Niğde'de görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri, Merkez mahalle muhtarları ve MHP Niğde İl teşkilatı üyeleri katıldı.(MHP)

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku