Meslek Lisesinden Muhteşem Mezuniyet Töreni

Nitelikli ara eleman eğitiminde ve yükseköğretime yerleştirmede Niğde’de örnek gösterilen okullar arasında yer alan Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin 2021- 2022 yılı mezunları yeni yaşamına uğurlandı.

Okul bahçesinde düzenlenen törene Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu, Niğde Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Uyanık, NiTSO Meclis Başkanı Serdar Ecemiş, İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar, Okul Müdürü Kadir Çevik, okul yöneticileri, öğretmenleri ve öğrenci velileri davetliler arasında yer aldı.

ÇEVİK: YOLUNUZ AÇIK OLSUN

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren Okul Müdürü Kadir Çevik, başarıyla mezun olan öğrencilere ve öğretmenlere ayrı ayrı teşekkür ederken, “İnanıyorum ki sizler, ülkenizin çağdaş uygarlık yolculuğunda bilim ve teknoloji gelişimlerini izleyecek, öğrenecek, hizmet olarak geliştirecek ve sunacaksınız. Buna bütün kalbimle inanıyorum. Yolunuz açık olsun. Öğrencilerimizin bu nitelikli kurumda eğitim almalarına katkı sağlayan Niğde Ticaret ve Sanayi Odası ve Niğde Ticaret Borsası yetkililerine teşekkür ederim” dedi.

KATIRCIOĞLU: HER MEZUNİYET BİR BAŞKA BASAMAĞIN BAŞLANGICIDIR

NiTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu öğrencilere yönelik bir konuşma gerçekleştirerek, Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi arasında 26.02.2019 tarihinde imzalanan Mesleki Eğitim İş Birliği protokolü kapsamında ilimizde Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Niğde Ticaret ve Sanayi Odası ve Niğde Ticaret Borsasının Proje okulu olarak belirlenmiştir.

2019 yılından bu yana İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Okulumuz yöneticileri ile birlikte okulumuzun eğitim ve öğretim imkânlarının arttırılması, fiziki imkânlarının iyileştirilmesi adına önemli adımlar attık ve atmaya da devam edeceğiz.

Hedefimiz, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin yarınların güçlü ve büyük Türkiye’ sini gerçekleştirecek öğrencilerin yetiştiği, Niğde ilinin en büyük eğitim kurumlarından birisi olmasıdır. Dedi

Katırcıoğlu; Sevgili öğrenciler Biliniz ki her mezuniyet bir başka basamağın başlangıcıdır. Okul günleriniz, okul anılarına dönüşecektir. Sizlerin gelecekte başarıyla okulunuzu, bizleri ve ailelerinizi en iyi şekilde temsil edeceğinize olan inancım tamdır.

Bundan sonraki yaşantınızda da kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden bilgili, görgülü yaşamı seven yaşatmayı görev bilen sevgi dolu bireyler olarak doğru ve adil insan olmanızı, önce kendinize sonra çevrenize bildiklerinizi yansıtmanızı, ülkemizi ve insanlığı geliştirmek için çaba göstermenizi bekliyoruz.

Unutmayın ki para, ün veya kariyer her şey değildir. Önemli olan güzel duygular, iyi ve dürüst bireyler olmaktır. Bu doğrultuda yolunuz açık olsun, her şey gönlünüzce olsun.

Okulumuzun öğretmenlerine ve yöneticilerine de öğrencilerimize göstermiş olduğu kılavuzluk ve ilgi için ayrıca teşekkür ediyorum diyerek konuşmasını tamamladı

OKUL BİRİNCİSİ SEMANUR YILDIZ DUYGULANDIRDI

Akabinde derece alan öğrenciler kürsüye davet edilerek ödüllendirildiler. Okul Birincisi Semanur Yıldız, konuşmasıyla hem öğretmenlerini hem arkadaşlarını duygulandırdı ve yaş kütüğüne mezuniyet plaketi çaktı.

 Konuşmaların ardından, gururlu ve mutlu bir şekilde kürsüye çıkan öğrenciler, mezuniyet belgelerini alıp keplerini atarak geleceğe önemli bir adım attı.

ÖĞRENCİLER KONSER EŞLİĞİNDE MEZUNİYETİ KUTLADI

Programın devamında muhteşem konser eşliğinde öğrencilerin eğlenmesi görülmeye değerdi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Öztürk, Adalete erişimin güvencesi avukattır
Niğde Baro Başkanı ve Baroya kayıtlı Avukatlar, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanındaki...

Haberi Oku