‘Merkezim Her Yerde' projesi ilkokul öğrencileriyle buluştu

Muş Gençlik Merkezince yürütülen “Merkezim Her Yerde” projesi kapsamında, gençlik liderleri ve gönüllüleri, Şehit Mehmet Dildari İlkokulu öğrencileriyle buluştu. Şehit Mehmet Dildari İlkokulunu ziyaret eden gençlik liderleri ile gönüllü gençler, İlkokulda eğitim-öğretim gören öğrencilerle bir araya geldi. Yürütülen proje kapsamında, okul bahçesin gönüllü gençler tarafından öğrencilere boyama, ebru sanatı gibi bir çok oyun oynayı öğrencileri keyifli bir gün geçirerek, gönüllerince eğlendi.

“Merkezim Her Yerde Projesi İle köy köy gezmeye devam edeceğiz”

Gerçekleştirilen ziyaret faaliyeti ile ilgili açıklamalarda bulunan Gençlik Merkezi'nin gençlik liderleri ile gönüllü gençleri, “Gençlik Merkezi olarak 'Merkezimiz Her Yerde' projesi ile il genelindeki okullarımızda okuyan öğrencilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Proje kapsamında bu seferki durağımız Şehit Mehmet Dildari İlkokulu oldu. İlkokulun bahçesine kurduğumuz sanatsal, sportif stantlarla hem öğrencilerimizi bilgilendirdik, hem de onlara keyifli dakikalar yaşattık. Bundan sonrada diğer okullarımızı ziyaret edip, öğrencilerimizle bir araya geleceğiz. Gençlik Merkezi heyeti olarak, okulda eğitim-öğretim gören öğrencilere masa tenisi, mini golf, voleybol gibi sportif oyunlar hazırlayarak, oyunlar oynadık. Öğrencilerimiz hem oyun oynadılar, hem de oynanan oyunlar hakkında bilgi sahibi oldular. 'Merkezimiz Her Yerde' projesindeki amaç; gençler arasında sosyal farkındalık oluşturarak sağlıklı bir iletişim ortamı oluşturmak, sorumluluk duygularını geliştirmek ve topluma daha duyarlı bireyler kazandırmak, kırsalda yaşayan ve köy okulunda okuyan gençlere gençlik liderlerimizin aracılığıyla vizyon kazandırmak, gençlere çevre bilinci kazandırmak, gençlerde aidiyet duygusu oluşturmak ve bununla birlikte gönüllü gençlerimizin ve öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu arttırmaktır” diye konuştular.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku