Mehmet Akif gibi para ödülünü bağışladı

Niğde Fen Lisesi öğrencisi Zihniye Aydoğdu, “Mehmet Akif ’in bir torunu, Asım’ın nesli olarak nasıl ki Mehmet Akif, İstiklal Marşını para ödülü için yazmadıysa ben  de canlarını bu kutsal vatan için veren ve bizlere istiklalimizi hediye eden  Çanakkale şehitlerine yazdığım bu şiiri para için değil, onlara olan minnettarlığımdan ve sevgimden dolayı  yazdım. Kazandığım bu para ödülünü müftülüğümüze bağlı kız Kur’an kurslarına bağışlıyorum.” dedi.

Ödül töreninde konuşan  İl Müftüsü Osman AYAS, Öğrenci  Zihniye Aydoğdu’yu başarısından dolayı tebrik etti.  Takdire şayan davranışından dolayı kendisine teşekkür ederek derslerinde başarılar,  diledi.

Ödül töreni için il müftülüğünde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar ise : “Öğrencimiz Zihniye  AYDOĞDU’nun diğer öğrencilerimize de örnek olacak bu davranışı bizleri çok mutlu etti. Zihniye, daha önce katıldığı diğer yarışmalarda da başarılı sonuçlar elde eden bir öğrencimiz. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku