Kurtuluşun ve kuruluşun partisi CHP 99 yaşında

Ulukışla’da, Cumhuriyet Halk Partisinin kuruluşunun 99’uncu yılı nedeniyle düzenlenen kutlamalara CHP Ulukışla İlçe Başkanı Hüseyin Toker ve parti örgütü katıldı. Törende konuşma yapan ilçe başkanı Hüseyin Toker önemli açıklamalarda bulundu.

99 YIL ÖNCE…

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde tam 99 yıl önce faaliyetlerine başlayan Cumhuriyet Halk Partisi bugün 99 yaşında. Ulukışla’da bu tarihi mirası coşkuyla kutlamak için bir araya gelen CHP ilçe örgütü ve partililer, Cumhuriyeti ortak bir değer haline getirmek ve demokrasi ile taçlandıracakları yönündeki karalılıklarını beyan ettiler.

UMUTSUZLUĞA YER YOK!

Kutlamalar kapsamında konuşma yapan CHP İlçe Başkanı Hüseyin Toker, “Cumhuriyetimizin yüzyıla yaklaşan tarihinin son yılları, maalesef büyük bir yıkıma yol açan Tek Adam Rejiminin talan düzeni ile geçmiştir. Ancak umutsuzluğa yer yok! Talan ve tek adam rejiminin ülkemizi sürüklediği bu çok yönlü buhrandan, güçlendirilmiş parlamenter sistemi kurarak ve egemenliği tekrar kayıtsız şartsız millete devrederek çıkacağız” dedi

TOKER: “TOPLUMSAL VE HUKUKSAL KİRLENMENİN ÖNÜNE GEÇECEĞİZ”

Liyakatı esas alan ve hukukun üstünlüğüne dayanan bir sistemin CHP iktidarında sağlanacağı sözünü veren Toker cümlelerine şu şekilde devam etti; “Laik sistemi kurumsallaştıran, her türlü cemaat ve tarikatları devlet kadrolarından temizleyen yeni bir başlangıca ihtiyacımız var. AKP’nin yarattığı toplumsal ve hukuksal kirlenme adaletle temizlenecektir. Atatürk’ün devrim ve ilkelerinin izinde, ülkemizi yeniden ayağa kaldıracak aydınlık ve çağdaş bir geleceğe taşıyacak olan kadrolar Cumhuriyet Halk Partisindedir.”

“HALKIMIZ İLK SEÇİMDE REFAHA KAVUŞACAK”

Cumhuriyetin demokrasi ile taçlandırılacağı, halk temelli bir kalkınma hamlesi ile herkesin refah seviyesinin artacağı ve insan onuruna yakışır bir geleceği inşa edeceklerini belirten Toker, CHP’nin birikimi, gelecek vizyonu ve siyasi iradesinin Türkiye’yi yeniden dünyanın saygın bir ülkesi haline getireceğini ifade etti.

Toker, “Ulukışla ilçe örgütü olarak çalışmalarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz. İlçede gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde ekonomik olarak zor günler geçiren vatandaşlarımızı görüyoruz ve söz veriyoruz. Önümüzdeki ilk seçimde iktidara gelecek ve halkı dar boğazdan kurtararak refaha kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.


 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Öztürk, Adalete erişimin güvencesi avukattır
Niğde Baro Başkanı ve Baroya kayıtlı Avukatlar, 5 Nisan Avukatlar Günü münasebetiyle Cumhuriyet Meydanındaki...

Haberi Oku