Korsan Taksiler Cirit Atıyor

Niğde’de hizmet veren ticari taksi durağı esnafları, korsan taksiciler yüzünden iş kayıplarının oldukça fazla olduğunu belirterek, korsan taksiciler yüzünden birçok taksicinin bazı günler siftah dahi yapmadan eve dönmek orunda kaldığını söylediler.

Korsan taksicilerin haksız kazanç elde etiklerini belirten ticari taksi esnafları, “Bizler kayıtlı olarak taksicilik yapmaktayız. Devletimize vergilerimizi ödüyoruz. Ama korsan taksiciler kayıt dışı çalışıyorlar ve haksız kazan elde etikleri gibi çoğunun gerekli belgelerinin olmadığını iddia ettiler. Yıllardır Niğde’de korsan taksicilik yapan bir şahsı ve plakaları bildirmemize, defalarca şikâyet etmemize rağmen hiçbir sonuç alamadık” dediler.

Niğde’de her durakta yaklaşık 10’nun üzerinde taksi çalıştığını belirten taksici esnafları, “Bunu samimiyetimizle söylüyoruz, çoğu zaman birçok arkadaşımız evlerine siftah yapmadan gidiyorlar. Zaten yakıt ücretlerine gelen zamlar ile ekonomik olarak zorluklar yaşıyoruz, bizler devletimize vergi öderken, korsan taksicilerin böyle bir dertleri olmuyor. Bu konuda yetkililerimizin bize yardımcı olmasını istiyoruz” dediler.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku