Ke­mer­hi­sar do­ğal­ga­za ka­vu­şu­yor

Ke­mer­hi­sar bel­de­sin­de do­ğal­gaz ça­lış­ma­la­rı res­men baş­la­dı. İş ma­ki­ne­le­riy­le vu­ru­lan ilk kaz­ma­nın ar­dın­dan, Ke­mer­hi­sar Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ra­ma­zan Oya, ça­lış­ma­la­rı ye­rin­de in­ce­le­di. Baş­kan Ra­ma­zan Oya, ça­lış­ma­lar hak­kın­da yet­ki­li­ler­den bilgi aldı. Baş­kan Oya, ça­lış­ma­la­rı yapan per­so­nel­le­re ko­lay­lık­lar di­le­di.
Ke­mer­hi­sar bel­de­si­ne ka­zan­dı­rı­lan do­ğal­gaz için, belde hal­kı­nı abone ol­ma­ya davet eden Be­le­di­ye Baş­ka­nı Ra­ma­zan Oya, de­tay­lı bil­gi­le­rin be­le­di­ye­den alı­na­bi­le­ce­ği­ni vur­gu­la­dı. Baş­kan Oya, “Ken­ti­mi­zin Do­ğal­gaz ile il­gi­li yü­rüt­tü­ğü­müz tüm ça­lış­ma­la­rı­mız ne­ti­ce­sin­de Çar­şam­ba Gü­nü­ne temel atma tö­re­nin de bu­lu­şu­yo­ruz. 3 etap­lık Do­ğal­gaz pro­je­miz ile Ke­mer­hi­sar ge­ne­lin­de 3 yıl içe­ri­sin­de tüm ça­lış­ma­la­rı­mız ta­mam­la­na­cak­tır. İlk gazı 2023 yılı içe­ri­sin­de ver­me­yi plan­la­dı­ğı­mız pro­je­miz için haydi Ke­mer­hi­sar abone ol­ma­ya. De­tay­lı bil­gi­ler için be­le­di­ye­mi­ze bek­le­riz.” şek­lin­de ko­nuş­tu.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku