Kazada Ölen Anne, Oğlu ve Torunu Son Yolculuklarına Uğurlandı

Kaza Ankara- Niğde Otoyolu'nun Niğde gişeleri yakınlarında meydana geldi. Ferman Kaya yönetimindeki 33 BNP 75 plakalı TIR, aynı yöne giden Yunus Efdal (59) yönetimindeki 51 ABN 608 plakalı minibüse arkadan çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, minibüsteki 7 kişiden Beyaz Efdal, oğlu Mert Efdal ve torunu Ahmet Bircan'ın hayatını kaybettiği belirledi.

3'ÜNÜN DURUMU AĞIR

Yaralanan minibüs sürücüsü Yunus Efdal, Cevat Bircan (37), Seda Bircan (22) ve Yunus Emre Efdal (12) ise ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yunus Emre Efdal'ın sağlık durumunun iyi olduğu, diğerlerinin ise hayati tehlikelerinin sürdüğü belirtildi.

AKRABA ZİYARETİNDEN DÖNÜYORLARMIŞ

Kazada hayatını kaybeden Beyaz Efdal ile oğlu Mert Efdal bugün Adana'da, torunu Ahmet Bircan ise Niğde'de son yolculuğuna uğurlandı. Buruk Mezarlığı'ndaki cenaze töreninde yan yana defnedilen anne ve oğlu için yakınları gözyaşlarına boğuldu.

Bu arada, Efdal ailesinin Adana'ya akraba ziyaretine geldiği, dönüş yolunda da kazanın yaşandığı belirtildi.

TIR SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

Tır sürücüsü F.K  emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Sağlık kontrolünden geçirilerek adliyeye sevk edilen F.K , çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Niğde Kapalı Cezaevine gönderildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku