Karayolları Niğde'de işçi alımı yapacak

Karayolları Genel Müdürlüğü 3 bin işçi alımı yapacak. İşçi alımı kapsamında Niğde'de 18 kişi alınacak. Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı kapsamında Niğde'de 1 adet yükleyici operatörü, 2 adet beden işçisi, 9 adet kar temizleme makinesi operatörü, 1 adet aşçı, 1 adet otomotiv elektrikçisi, 2 adet otomotiv mekanikçisi, 1 adet işletme elektronik bakımcısı ve 1 adet Beko loder operatörü olmak üzere 18 kişi alacak. Başvurular 2 Mayıs 2023 ile 08 Mayıs 2023 tarihleri arasında, e-devlet, İŞ-KUR esube.iskur.gov.tr web sayfasından ve Ala 170 çağrı merkezi üzerinden yapılacak. Karayolları Genel Müdürlüğünün işçi alımı başvuru yapmak isteyenler www.iskur.gov.tr adresinden detaylı bilgi alabilirler.

DSİ 52 İŞÇİ ALACAK

Konya DSİ 4. Bölge müdürlüğü emrinde sürekli işçi olarak istihdam edilmek için alınacak kişilerin tespitine esas olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarına işçi alınmasında uygulanacak usul ve esaslar hakkındaki yönetmelik hükümleri gereğince 03 Mayıs 2023 tarihinde saat 10:30’da Konya DSİ 4. Bölge müdürlüğü misafirhanesi konferans salonunda noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura Çekimi Sonucunda Asil Ve Yedek Aday Olarak Belirlenen Başvuru Sahiplerine İlişkin Listeler 05 Mayıs 2023 Tarihinde Bölge müdürlüğü Https://Bolge04.Dsi.Gov.Tr/ Adresinde Duyurular Kısmında İlan Edilecektir.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku