Kafede oturan müşterilere silahlı saldırı, 1 yaralı

Şüpheli kaçarken, saldırıda şans eseri kimseye kurşun isabet etmedi, iş yerinin kırılan camının parçası bir müşterinin kolunu ve bacağını hafif şekilde yaraladı. Olay anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, saat 15.20 sıralarında Selçuk Mahallesi’ndeki bir kafede yaşandı. Başındaki şapkayla kafeye yaklaşan kimliği belirsiz kişi, masada oturan 4 kişilik gruba tabancayla ateş açıp kaçtı. Bu sırada kafedeki gruptan biri de şüpheliye tabancayla karşılık verdi. Olayda şans eseri kimseye kurşun isabet etmezken, kafede oturan müşterilerden M.S., kırılan iş yeri camının kolunu ve bacağını kesmesi sonucu hafif yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan M.S.'nin durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Öte yandan, olay anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku