Jandarma hırsızlara göz açtırmıyor

Jandarma ekipleri, hırsızlık yaptıkları iddiasıyla 3 şüpheliyi gözaltına alındı.  İl Jandarma Komutanlığı ve Bor İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Bor ilçesi Balcı köyünde devriye faaliyeti sırasında şüphe üzerine bir aracı durdurdu. Yapılan aramada, çalıntı olduğu tespit edilen tarım aleti ve 3 sulama kapağı bulundu, araçtaki 2 şüpheli gözaltına alındı. Öte yandan İl Jandarma Komutanlığı ve Hüyük Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri, Niğde-Kayseri kara yolunda devriye görevi sırasında durdurdukları araçta Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarına ait yaklaşık 300 kilogram bağlantı demir yakaladı, sürücüyü gözaltına aldı.

NİĞDE'DE 6 FAİLİ MEÇHUL HIRSIZLIK OLAYININ 2 ŞÜPHELİSİ TUTUKLANDI.

 İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi, Bor Karma ve Deri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ile Sazlıca ve Kemerhisar beldelerinde meydana gelen 6 hırsızlık olayının şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlattı.

 Ekipler, kimliklerini tespit ettikleri 2 şüpheliyi yakaladı. Şüpheliler, sevk edildi adliyede hakimlikçe tutuklandı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku