İYİ Parti'den SMA Hastası Elif Sare'ye destek

Moderatörlüğünü İYİ Parti Niğde Gençlik Politikaları İl Başkanı Bora Özdemir’in yaptığı, İYİ Parti Gençlik Politikaları Genel Başkanı Berna Sukas ve İYİ Parti Gençlik Politikaları Genç Teşkilatlanma Başkanı Onur Haydaroğlu’nun dün akşam 18.30’da konuk olduğu instagram canlı yayına Elif Sare’nin annesi Esra Mahi’nde katıldı.
İLACA ERİŞİM ÇOK PAHALI
Canlı yayına katılan Anne, “Ben bu kadar beklemiyordum ama çok mutluyuz Elif Sare'nin yerine herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah kızımı hep birlikte kurtaracağız. Temin etmek istediğimiz ilaçların maliyeti 24 milyon TL gibi çok büyük bir rakam” dedi.
HONDOROĞLU: DESTEK OLALIM ÇAĞRIDA BULUNALIM
Canlı yayına ilk katılan İYİ Parti Gençlik Politikaları Genç Teşkilatlanma Başkanı Onur Hondoroğlu konuşmasında; “Bizim de elimizden geldiğince bu kampanyaya desteğimiz olacak. Buradan destek olmak isteyenlere de çağrıda bulunalım. Sosyal devletin gereği olan tüm adımlar bu tür durumlarda atılmalıdır. Bu tür ilaç ve tedavilere ulaşım daha kolay olmalıdır” dedi.
BERNA SUKAS: ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ
Daha sonra canlı yayına katılan İYİ Parti Gençlik Politikaları Genel Başkanı Berna Sukas ise “Bu ulvi çalışmanın ve kampanyanın içerisinde olmaktan çok mutluyum. Bir anne olarak az önceki konuşmalarınızı dinledim. Benimde 2 evladım var. Bir anne olarak bu durumu yakinen bilirim. İlk evladım ilki 13 aylık ve daha sonra 2 buçuk yaşında olmak üzere 2 ayrı açık kalp ameliyatı geçirdi. İlk ameliyattan canlı çıkma olasılığını doktorlar yüzde 3 olarak belirlemişlerdi. O gün evladım için alınabilecek en kritik kararlara imza attım. Sizin konuşmamız ile birlikte bir kez daha anladım ki bu kampanya ile evladınızın bu tedaviyi sağlıklı bir şekilde alıp geri dönecektir. Üzerimize düşen sosyal sorumluluğun yanı sıra maddi sorumluluğumuzu da yerine getireceğim” dedi.
“Allah yardımcınız olsun. Hiç umutsuz ümitsiz değiliz” diyerek sözlerine devam eden Berna Sukas; “Bizim devletimiz güçlü fakat bu tür imkânlar çocuklarımıza bu kadar zor yollardan sağlanmasın. Yaşanılan manevi zorlukların yanına maddi zorlukların eklenmesinin bir an evvel çözüme kavuşturulması sağlanmalıdır” dedi.
BORA ÖZDEMİR: YANINIZDAYIZ
Minik Elif Sare’nin hayata tutunabilmesi için her türlü desteği devam ettireceklerini belirten İYİ Parti Niğde Gençlik Politikaları İl Başkanı Bora Özdemir, programın sonunda tüm katılımcılara Elif Sare ve ailesi adına teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı
Niğde Ata Sanayi’de Halk Bank Şubesi hizmet vermeye başladı.

Haberi Oku