İşliyen, Bütün Müslümanlar ömründe bir defa Kur'an-ı Kerim okumalı

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program konuşmalar ile devam etti.  Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı İşliyen yaptığı konuşmada; ‘Görevlilerimizin, hakikatle insanların buluşmasını sağlayan bir görevde olması gerekiyor. Bütün Müslümanların hiç olmazsa ömründe bir defa Kur’an-ı Kerim’in anlamını okuması, anlaması ve yaşaması gerekiyor. Din Görevlilerimizin her kurumda bir şekilde görev yapıyor. Bu bizim için büyük bir fırsat. Bu vesileyle gencinden yaşlısına kadar herkesin bizlere ihtiyacı olduğunu ve ulaşılmayan kimse kalmaması gerekiyor’ dedi.
Programın devamında Dr. Burhan İşliyen Niğde Valisi, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü, Sivil Toplum Kuruluş temsilcileri ve ilçe müftüleriyle bir araya geldiği ziyaretlerde bulundu.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku