İkinci El Eşyacı Ve Spotçular Öğrencileri Bekliyor


Niğde’de üniversite öğrencilerinin Ekim ayının başı itibariyle ders başı yapacak olması ikinci el eşya satıcılarını hareketlendirdi. Depolarını spot ve ikinci el eşya ile dolduran esnaflar, öğrencileri beklese de eskisi kadar satış yapamamaktan yakındılar.

Ürün çeşitliği ile hesaplı eşyalar ile öğrencileri beklediklerini söyleyen İkinci El Eşya satıcısı Murat Keser, "Pandemi nedeniyle geçen yıl okulların açılmaması biz esnafları olumsuz etkiledi. Bu nedenle bu yıl üniversitenin açılmasına kısa bir süre kalmasına rağmen iş yerlerinde ufakta olsa bir hareketlenme başladı. Şu anda öğrencilerin gelişini sabırla bekliyoruz. Pandemi ile mağdur kaldık, dükkan kiraları falan bizleri zorladı. Eşyalarımız ve ürün çeşitliliğimiz fazla. Çekyat, koltuk, baza, halı öğrencinin alabileceği her şey var. Hesaplı cüzi miktarlarda ürünlerimiz ile onlara yardımcı olmaya hazırız" dedi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesini kazanan öğrencilerin, kiraladıkları evlere eşya almak için spot ve ikinci el eşya satıcılarına geldiğini söyleyen Murat Keser, "Bizim sektör öğrencilere yönelik. Okulların açılmasına az bir süre kaldı. Malzemelerimizi aldık. Öğrencileri bekliyoruz. İnşallah öğrenciler Niğde’ye geldiğinde satışlarımızda hareketlilik olacak" dedi.

2-3 yıl öncesine kadar ikinci el eşya piyasasının oldukça iyi olduğunu hatırlatan Keser, artık eskisi kadar satış yapamadıklarını belirtti. Eşyalı kiralık dairelerin ve özel yurtların işlerini büyük oranda azalttığını da söyleyen Erdemir, şu an ikinci el eşya piyasasının durgun olduğunu ifade etti.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku