Hürriyetçi sendika kuruldu

Hürriyetçi Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ünal , Hürriyetçi Sağlık Sen Niğde İl Başkanı Yasin Serbest  ve Hürriyetçi Eğitim Sen Niğde  İl Başkanı Yiğit Göregen üyeleriyle bir araya geldi.

“Çalışanlarımız bize güç verdikçe bizde onların haklarını daha çok savunacağız” Hürriyetçi Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı diyen Ünal: “Kuruluşumuz yaklaşık 1 buçuk ay oldu. 1 buçuk aylık süre içerisinde çıkış amacımızın en büyük sebeplerinden biri  mevcut sendikaların siyasi partiler ile yakınlığı arka bahçeleri olması bu sebepten dolayı da memurların özellikle hem pandemi hem ekonomik sebeplerden dolayı dalganmalar da bir kazanım elde edemedikleri için yeni bir sendika kurmaya karar verdik. Amacımız tamamen siyasetten uzak sadece çalışanın yanında olacağı hür bir sendikacılık yapmak.  Hürriyetçi Sağlık-Sen ve Hürriyetçi Eğitim-Sen olarak şuan Niğde’de yapılanmalarımızı tamamladık. İki sendikamızda şube olma yolunda ilerliyor yerimiz tutuldu şuan Niğde’de üye çalışmalarına yoğunlaştık. Hürriyetçi Sağlık-Sen ve Hürriyetçi Eğitim-Sen olarak bütün kamu çalışanlarımızı sendikamıza davet ediyoruz. Çalışanların sesi olarak herhangi bir siyasi parti, cemaat, kuruluş olmayan sadece çalışanların yanında olan gücünü çalışandan alan bir sendikacılıkla yola çıktık. Çalışanlarımız bize güç verdikçe bizde onların haklarını daha çok savunacağız. Siyasetten uzak durmak bizim kırmızı çizgimiz tabi siyasetten uzak duracağız derken arka bahçesi olma anlamında söylüyoruz” dedi.

Hürriyetçi Eğitim Sen Niğde  İl Başkanı Yiğit Göregen: “Anadolu’muzun güzel şehri Niğde’mizde teşkilatlanmalarımızı tamamladık. Hürriyetçi Sağlık-Sen ve Hürriyetçi Eğitim-Sen olarak niğdede yönetim kurullarımızı oluşturduk. Temel ilkemiz fikri hür vicdanı hür irfanı hür çalışan arkadaşlarımızın üyelerimiz olmasıdır. Çalışanların insan onuruna yaraşır şekilde ücret almasını hedefliyoruz” dedi. 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku