Hemşirelere Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikası verildi

Sağlık Bakanlığına bağlı Ulusal Sağlık Politikaları ve Bakanlığın stratejik planları doğrultusunda, ülkenin ihtiyacı olan nitelikli insan gücünü yetiştirmeye yönelik olarak Kamu Hastaneleri ile Özel Hastanelerde görev yapan sağlık personeline yönelik 8. Dönem “Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı" Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamlandı.

Bu program için çalıştıkları illerden Niğde’de hastaneye gelen Yoğun Bakım hemşireleri, hastanenin düzenlenen tören ile sertifikalarını aldı. Konuyla ilgili Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya; “ Bu programda emeği olan hekimlerimize, hemşirelerimize ve eğitime katılan bütün katılımcı hemşirelere teşekkür ederiz. Verimli bir eğitim olduğunu düşünüyorum, Sağlık bakanlığımızın hemşireleri sertifikalandırma gayretlerine bizlerde destek sağlıyoruz. Özellikli alanlarda sertifikalı hemşirelerin çalıştırılması gerektiğini düşünüyoruz. Hastanelerimizde bu programlar sayesinde sertifikalı hemşireler artarak daha kaliteli hizmet sunulmuş olacak. ‘’ dedi.

Program sonunda, Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programını başarıyla tamamlayan kursiyere sertifikaları Hastane yönetimimiz ve Yoğun Bakım Sorumluları tarafından verildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku