Hayırsever aileden engellilere akülü tekerlekli sandalye bağışı

Hayırsever Melek Eskioğlu ve kızı Meral Eskioğlu, Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi'ne akülü araba ve tekerlekli sandalye bağışladı. Eskioğlu ailesine Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şubesi'nde düzenlenen programla plaket verildi. Niğde Valisi Yılmaz Şimşek, hayırseverlerin yapmış olduğu desteklerinin güçlerine güç kattığını söyledi. Hayırseverler tarafından alınan 17 aracın ihtiyaç sahibi vatandaşlara teslim edildiğini belirten Vali Şimşek, "Bu mübarek Ramazan ayı içerisinde çok onurlu bir davranış, Allah hayırlarını kabul etsin. Valilik olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla özellikle Ramazan ayı içerisinde her türlü yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz ancak devletimizin imkanları sınırlı. Hayırseverlerimiz de bizlere destek verdiği takdirde gücümüze güç katıyor ve daha çok vatandaşımıza ulaşıyoruz" dedi.

Türkiye Sakatlar Derneği Niğde Şube Başkanı Songül Çalışkan da, "Çok kısa bir sürede ihtiyaç sahipleri aileleri belirledik. Herkesin huzurunda hayırsever dostlarımıza, arkadaşlarımıza yapmış oldukları bu anlamlı hediyeden dolayı teşekkür ediyorum. Bu tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine birer bayram hediyesi oldu. Allah hayrını kabul etsin” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku