Haydi Çocuklar Camiye Projesi Ödül Töreni düzenlendi

25 Ocak tarihinde başlayıp 3 Şubat tarihinde sona eren “Haydi Çocuklar Camiye” projesi kapsamında kent genelinde 750 çocuğun katıldığı projede başarılı olan 63 çocuğa akıllı saat hediye edildi. 25 Ocak -03 Şubat 2023 tarihleri arasında uygulanan projenin kapanış ve ödül töreni 5 Mart Pazar günü Fatih Sultan Mehmet camisinde düzenlenen törenle sona erdi. Tören sonunda asrın felaketi olarak tabir edilen Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatlarını kaybeden vatandaşlar içinde Kuran’ı Kerim okunup dualar edildi.
Fatih Sultan Mehmet Camisinde yapılan kapanış ve ödül töreni programında yapılan açıklamalarda; “Çocuklar ve Gençler bizim geleceğimizdir. Onların camiyle, cemaatle buluşmasını ve namaz alışkanlığı kazanmalarını sağlayan projeye katılım sağlayan yavrularımızı ve ailelerini tebrik ediyoruz. Fedakarca projeyi uygulan din gönüllüsü hocalarımıza, projeyi maddi ve manevi olarak destekleyen cami derneklerimize, cemaatimize ve hayırsever kardeşlerimize teşekkür ediyoruz” denildi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku