Hastanede İlk Defa Kapalı Kolon Kanseri Ameliyatı Yapıldı

Ko­nuy­la il­gi­li ame­li­ya­tı ger­çek­leş­ti­ren Genel Cer­ra­hi Op. Dr. Musa Serin:‘’Ka­pa­lı yön­tem­le ya­pı­lan ame­li­yat­lar­da has­ta­la­rı­mız­da daha az kesi olu­yor ve iyi­leş­me sü­re­ci­miz daha hızlı iler­li­yor. Has­ta­la­rı­mız gün­de­lik ha­yat­la­rı­na daha az ağrı ile daha çabuk dö­ne­bi­li­yor­lar. Genel Cer­ra­hi Op. Dr. Yağ­mur Özge Turaç Kösem’e bu ame­li­yat­ta ver­di­ği des­tek için te­şek­kür ede­rim. Has­ta­ne­miz­de obe­zi­te ve kasık fı­tı­ğı ame­li­yat­la­rı­nı da ka­pa­lı yön­tem­le yapıp hızlı bir şe­kil­de sağ­lık­la ta­bur­cu ede­bi­li­yo­ruz. Ça­lış­ma­la­rı­mız da des­te­ği­ni esir­ge­me­yen Has­ta­ne Baş­he­ki­mi­miz Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çe­tin­ka­ya’ya, ame­li­yat­ha­ne ve has­ta­ne per­so­ne­li­mi­ze te­şek­kür ede­rim.’’ dedi.
Ame­li­yat olan hasta ise ame­li­yat­tan çok mem­nun ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek: “sağ­lı­ğı­na ka­vuş­tu­ran tüm dok­tor­la­rı­mı­za ve has­ta­ne per­so­nel­le­ri­mi­ze te­şek­kür ede­rim dedi.
Has­ta­ne Baş­he­kim Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çe­tin­ka­ya: ‘’ Niğde'de on­ko­lo­jik cer­ra­hi va­ka­la­rı­mı­zı yap­ma­ya baş­la­dık. Has­ta­ne­ye yeni al­dı­ğı­mız ci­haz­lar ve ba­şa­rı­lı ho­ca­la­rı­mız sa­ye­sin­de bu tür ame­li­yat­lar artık has­ta­ne­miz­de ya­pa­ca­ğız ve has­ta­la­rı­mı­zı sevk et­me­ye­ce­ğiz. Ame­li­yat olan has­ta­mı­za tek­rar­dan geç­miş olsun di­li­yo­rum." dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku