Güven Varsa, Kantinciye Gerek Yok

Bahçeli Kasabasındaki Gazi Gazi Orta Okulu kantininde öğrenciler kantinci olmadan diledikleri gibi alışveriş yapıyor. Alışverişi tamamlayan öğrenciler kantinde bulunan para kasasına ücretlerini kendileri bırakıyor.

Okul Müdürü Tanju Kılınç, “Bizim okulumuz küçük bir okul, bundan dolayı kantinimiz yok. Öğrencilerimiz teneffüslerde dışarıya çıkmak, alışveriş yapmak istiyorlar. Malumunuz çocuklarımızın metabolizması hızlı çalıştığı için çabuk acıkabiliyorlar. Biz de bunun önüne geçebilmek için sene başında öğretmen arkadaşlarımızla bir proje geliştirdik. Bu projenin adı “Bu kantinde, kantinci yok” Okulumuzun girişinde küçük bir kantinimiz var, bunun başında herhangi biri yok ve kameralar bu bölgeyi görmüyor. Alışverişlerini yapan öğrencilerin paralarını kutuya bırakması, paraları yoksa veresiye defterine ismini ve borcunu yazıp daha sonra ödemesini yapması’ şeklinde yapılan “Bu kantinde, kantinci yok” uygulama, okuldaki idareci, öğretmen, veli ve öğrencilerin iş birliğiyle uygulanan bir proje. Sloganı ise “Güven varsa, kantinciye gerek yok” dedi.(Adnan Çelebi Özel Haber)


 

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku