Gültekin, Yeni stadyum bu yıl ihaleye çıkıyor

Niğde’ye yapılacak olan yeni stadyumun 2021 yılı içerisinde ihale edileceğini ifade eden Milletvekili Gültekin; “ Daha önce müjdesini verdiğimiz, yaklaşık 36 milyon TL maliyetli, 7.500 seyirci kapasiteli, içerisinde bireysel sporların yapılabileceği antrenman salonlarını içeren, atletizm pisti ve gece aydınlatma sisteminin olduğu,  yeni Niğde 5 Şubat Stadyum projemizi de, 2021’de ihale ederek, yapımına başlanacağını ifade etti.

Niğde’nin birçok spor yatırımıyla tanıştığını belirten Gültekin; “Ak parti olarak, “donanımlı ve şuurlu bir gençlik” yetişmesi için, tüm imkânlarımızı ortaya koyuyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, ülkemiz spor yatırımları alanında çağ atladı. Bu dönemde,Niğde’mizde; birçok spor yatırımıyla tanıştı. İlimizden, geleceğin sporcularının yetişeceği,15 milyon TL maliyetli,2.500 kişilik kapalı spor kompleksimizi, tamamlamış bulunmaktayız. Yakın zamanda da, açılışını yaparak, gençlerimizin hizmetine sunacağız.Yine gençlerimizin, çocuklarımızın; sporla iç içe olmaları için, ilimizin muhtelif noktalarına, 63 adet minyatür halı saha, 42 adet basketbol ve voleybol sahası yaparak, onların kullanımına sunduk.Ayrıca, dağcılık turizminin merkezi olan, Demirkazık tesislerimizin hemen yanına, doğal çim saha yapımını da yakın bir zamanda gerçekleştireceğiz.Yine, hem spor hem de kayak turizmi açısından önem verdiğimiz,Ketençimen kayak merkezimizde de çalışmalarımız devam etmekte. İki etaplı projemizin 1. Etabını yakın zamanda tamamlayarak hizmete sunacağız.Niğde’mize, gençlerimize, çocuklarımıza; daha modern ve sağlıklı bir şehir miras bırakmak için, aralıksız olarak çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku