Gençlik ve Spor Bakanlığından Üniversiteye Çok Amaçlı Spor Salonu Desteği

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunarak, Spor Bilimleri Fakültesine kayıtlı 945 öğrenci ile eğitim öğretim faaliyetlerine aralıksız bir şekilde devam ettiğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar, çok amaçlı prefabrik spor salonunun, Spor Bilimleri Fakültesi öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim öğretim faaliyetlerine devam edebilmesini sağlayacağını ve fakültemizin mevcut tesis altyapısını da geliştireceğini ifade etti.

Üniversitenin sahip olduğu spor imkanlarının koşullar elverdikçe Niğde halkına da açık olduğuna vurgu yapan Rektör Kar, spor kültürünün oluşması için Üniversite yönetimi olarak gerekli gayreti gösterdiklerini de sözlerine ekledi.

Spor Toto Teşkilatının, Üniversiteye yapacağı yatırımların çok değerli olduğuna değinen Rektör Prof. Dr. Muhsin Kar açıklamalarını, bu yatırımların ulaşmasında emeği geçen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na, Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin’ne ve protokolün tüm değerli üyelerine teşekkür ederek sonlandırdı.

Program, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku