Geliri Öğrenciler İçin İftar Yemeği

Büyük ilgi gören yemeğe katılım sağlayanlardan elde edilen gelir, derneğin amaçlarından birisi olan üniversite öğrencilerinin yurt dışında eğitim alması için gereken giderlere katlı sağlayacak.

2022 yılında Niğde Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi’nden dekanlığın seçtiği 3 öğrencinin Almanya'nın kardeş şehri Melle’de bir hafta saha çalışması yapmasını sağlayan Niğde Dostluk Derneği' nin geçmişi ise 90'lı yıllara dayanıyor.

Niğde ile Melle şehrinin kardeş şehir olması ile birlikte resmiyet kazanan Niğde Dostluk Derneği yıl içinde hazırladıkları projelerle yurtdışından misafirleri Niğde'de ağırlıyor Niğdeli üniversite öğrencilerinin ise yurtdışında deneyim kazanmasına katkı sağlıyor

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku