Gazilerin Bu Sesini Duyun

 Yaptığı açıklamada Bizler yalnız vatanı için canlarını siper eden kahramanları ve ailelerini bir çatı altında buluşturup acılarını, mutluluklarını paylaşmak adına bir çatı altında buluşuyoruz” diyen Başkan Ramazan Yıldız, “Ne yazık ki şu an şehit ve gazi ailelerine verilen değer, 5. katta asansörü bozuk ve çalışmayan ampute gazilerimizin bile gelemediği bir ofiste faaliyet gösterecek kadar değersiz bir durumdadır. Birçok masrafı bizler şehit aileleri ve gaziler olarak cebimizden karşılıyoruz. Bir kurumdan kamu yararına çalışan derneğimiz için bir şey istediğimizde sanki bizler evimize eşya ya da çocuklarımıza iş yeri açacak gibi davranışlarla karşı karşıya kalıyoruz bu davranışlarda bizleri üzüyor. Bizler kendi işimiz için hiçbir zaman bir yetkilinim karşısına çıkıp da benim şu şekilde sıkıntım var demedim dememde ne yaptıysam ve yapmaya çalışırsam T.C vatanının bölünmez bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizin acılı aileleri ve yine bu uğurda çeşitli uzuvlarını veren kahraman Gazilerimiz için yapıyorum. Bizim derneğimize üye olabilmenin iki yöntemi var. Birincisi şehit annesi, babası, eşi ve çocuğu olma, ikincisi ise gazi ve gazi eşi olmaktır. Gazilerimiz arasında bacağı olmayan gözü görmeyen ve tekerlekli sandalye kullananlar vardır. Bizim dernek üyelerimizin rahatlığı ve binamıza gelebilmeleri için tek bir isteğimiz var. O da, derneğimizin binanın birinci katında olmasıdır.’’ Dedi.

Bu isteklerini defalarca dile getirmelerine rağmen bir sonuca ulaşamadıklarını vurgulayan Başkan Yıldız, ‘‘Biz bu durumdan çok rahatsızız. Buradan Belediye Başkanımıza ve Valimize duyurmak istiyorum. Oysa Türkiye Harp malulü Gaziler şehit dul ve Yetimleri Derneği kamu yararına çalışan ve hiçbir ticari durumu olmayan ve sadece yıllık 60 TL üye aidatlarıyla ayakta duran bir dernektir. Şimdi size sorarım bu vatan, bayrak için canını siper etmiş kahramanlara verilen değer onların bir araya gelmesi için bir çatı kuramamak mıdır? Türkiye genelinde şehit ve gazi aileleri derneğine yetkililer tarafından yer tahsis edilmeyen nadir illerden biriyiz belki de. Diğer illerde bulunan şubelerimize çok uygun yerler tahsis edildiğini gidip yerinde görüyoruz ve Niğde için üzülüyoruz. Elektriğini dahi kendi cebinden ödeyen derneğimizin gerekli ilgi ve alakayı görmesini istiyoruz. Bizler kendi şahsi adımıza bir şey yapmıyoruz amacımız bölgede şehit aileleri ve gazilerin haklarını savunup, korumaktır” diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı
Niğde Ata Sanayi’de Halk Bank Şubesi hizmet vermeye başladı.

Haberi Oku