Erol'dan Hastaneye Anlamlı Bağış

Bağış ile ilgili bilgi veren Gülser Erol; ‘’Niğde Valimiz ve Hastane Başhekimimiz teşvik etmeseydi bu bağışı yapamazdim. Hastanemiz göz hastalıklarına bir nebze de olsa katkım olacak ise bu benim için büyük mutluktur. İmkânı olan vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Bilim insanlarına ve hastanemize sahip çıkalım.” dedi.

Niğde Valisi Dr. Yılmaz Şimşek; ‘’Öncelikle hastanemize bağışta bulunan Gülsel Erol öğretmenimize bu davranışı için teşekkür ederiz. Bağışta bulunulan cihazlar hastanemize ve hastalarımıza çok büyük yararlar sağlayacak.” ifadelerini kullandı.

Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın; ‘’Alınan cihazlar sayesinde artık çoğu göz tedavilerini çevre illere göndermeden hastanemizde yapacağımızdan dolayı çok mutluyuz. Ayrıca bağışçımız emekli öğretmen olması ve alınan cihazların asistan eğitiminde de kullanılacak olması bu projeye ayrı bir anlam katıyor. Bir öğretmen cocuğu olarak Gülser Erol öğretmenimize katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından hastanemize yaptığı değerli katkılardan dolayı Gülser Erol’a, Niğde Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Niğde İl Sağlık Müdürü Dr. Dursun Koç ve Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Bilal Günaydın tarafından plaket takdim edildi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku