Ekmek fiyatlarında karmaşa başladı

Ekmek fiyatları kafa karıştırmaya devam ediyor. Akaryakıt, elektrik ve un gibi fırıncıların ham maddesi konumun da bulunan ürünlere yapılan ardı ardına zamlardan sonra ekmek fiyatları da 200 gramı 2,5 TL'ye çıkmıştı. Niğde Belediyesi ekmek fırının hizmete girmesiyle birlikte kent genelinde 2 TL’ye düşen ekmek şimdilerde ise tekrar 2,50 liraya çıktı. Ama ne hikmetse ilin bazı mahallelerinde ekmek 2 liradan satılırken bazı mahallelerde ise 2,50 TL’ye satılıyor.

Niğde’de vatandaşlar 200 gram ekmeğin bazı mahallelerde 2 TL’ye bazı mahallelerde ise 2,5TL'ye satılmasından şikâyet ederken fırıncılarda artan maliyetlerinden dolayı sıkıntılı günler geçirdiklerini ifade ediyorlar. il bazında belirlenmesi gereken ekmek fiyatları kent genelinde farklılık gösteriyor.

Vatandaşlar kent genelinde ekmek fiyatlarının bir fiyat üzerine sabitlenmesini isterken, bazı fırıncılarda vatandaşlar gibi bir fiyata sabitlenmesi istiyorlar.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku