Ekmek 3,50 kuruş oldu

Kent genelinde ekmek bugünden itibaren yüzde 40 zamlanarak 3 lira 50 kuruşa satılmaya başlandı. Fiyat tarifeleri fırınlara dağıtılmaya başlanıldı.

Niğde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Niğde Kasaplar ve Fırıncılar Odası tarafından yeni ekmek fiyat tarifesi fırıncılara dağıtıldı.

Ekmeğe yapılan zam sonrası açıklamalarda bulunan Niğde Kasaplar ve Fırıncılar Odası Başkanı Murat Yenel; “ Zamlı tarifede 200 gram ekmek 3 lira 50 kuruş oldu. Yeni fiyatlarla satışın bugün başladığını ifade etti. Yenel, 220 gram ekmeği 2,50 kuruşa satıyorduk. Ancak maliyetlerin yükselmesi sebebiyle bugünden itibaren ekmek fiyatlarındaki zam talebimize bakanlık tarafından da onaylanması üzerine 200 gram ekmeği 3.50 kuruşa satmaya başlayacağız.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku