Eczacılar odası başkanı eczacıya yapılan saldırıyı kınadı

Nihat Öztürk, eczacılık yapan Eczacı Sümeyye Asena Ceylan'a bir şahıs tarafından fiziki ve sözlü saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirtti.

Niğde Eczacılar Odası Başkanı Nihat Öztürk konu hakkında yaptığı açıklamada yapılan çirkin saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirterek, "İlimiz Merkez İlçe Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısında bulunan Anadolu Eczanesi Sahip ve Mesul Müdürü Eczacı Sümeyye Asena Ceylan'a, annesine ve babasına, M.Ö tarafından gerçekleştirilen fiziki ve sözlü saldırıyı şiddetle kınıyoruz.  İnsan sağlığı için kutsal bir görevi yerine getiren meslektaşımıza M.Ö tarafından gerçekleştirilen bu anlamsız saldırıyı şiddetle ve esefle kınıyoruz. Meslektaşımıza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" dedi

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku