Doğa Sporları Turizmi Açısından Önemli Bir Adım!

Uzun yıllardır Niğde'nin Sazlıca Kasabası sınırları içerisinde bulunan Göbeklidağ'da yamaç paraşütü yapan sporcularının sık sık dile getirdikleri pist eksikliği gideriliyor.

Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'in talimatı ile İl Özel İdare Müdürlüğü Göbeklidağ'da iki ayrı yamaç paraşütü pisti yapılması için çalışmalara başladı.

Bugün doğa sporcuları ve yamaç paraşütü pilotlarının rehberliğinde yapılan çalışmalarla Niğde İl Özel İdare tarafından görevlendirilen proje mühendislerinin yaptığı çalışmanın ardından ihale yapılıp kısa sürede yamaç paraşütü yapan sporcular için hazırlanacak pistler hizmete sunulacak.

Yamaç paraşütü sporcuları bu girişimden duydukları memnuniyeti belirterek Niğde Valisi Yılmaz Şimşek'e teşekkür ettiler.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku