Diş Hekimliği Fakülte Hasta Kabulüne başladı

"Hedefimiz Tam Teşekküllü Bir Diş Hastanesi'ni Şehrimize Kazandırmak"

Önemli yatırımlar yapılarak faaliyete geçen Diş Hekimliği Fakültesinin bu tarihi gününde Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu da akademisyenlerimizi yalnız bırakmadı. İlk hastamızın kabulüne katılan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu buradaki açıklamalarında “Büyük emekler sonucunda faaliyete geçen Fakültemiz ile hem Niğde'mizin hem de bölgenin sağlık sistemine önemli bir katkı sunuyoruz. Hedefimiz tam teşekküllü bir Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi'ni şehrimize kazandırmak. Fakültemizin gerek kuruluş aşamasında gerekse kurulduktan sonraki süreçlerde desteklerini esirgemeyen tüm paydaşlarımıza içten teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Rektörümüz Eğitim Öğretim Faaliyetlerini Yerinde İnceledi

Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu fakültemizde yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde inceleyerek öğrencilerimizin yaptığı çalışmaları yakından takip etti.

Ziyaret Rektör fakültede devam eden akademik çalışmalara ilişkin bilgi almak amacıyla öğretim elemanları ve idari personel ile yaptığı sohbetin ardından son buldu.(NÖHÜ)

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku