Depremzedeler için köylü kadınlar ekmek pişirdi

Niğde merkeze bağlı Alay Kasabasında yaşayan kadınlar, depremzedelerin yaralarının sarılmasına yönelik çalışmalara imkanları doğrultusunda katkı sağlamak için bir araya geldi. Günün ilk ışıklarıyla yoğun kara rağmen tandırlarını yakan kadınlar, imece usulü, depremzedeler için ekmek pişirdi. Kartonlara bırakılan ekmekler yetkililere teslim edildi.

Alay Kasabasında ekmek yapan kadınlar, Köylüler olarak giyim ve gıda desteği yaptık ama duyduğumuz kadarıyla ekmek ihtiyacı var. Onun için geç bayatlayan tandır ekmeği pişirdik. Buğday unuyla kadınlar tandırda ekmek pişiriyor. Köyümüzün kadınları tarafından 2 binin üzerinde ekmek hazırladık. Bu ekmekleri AFAD yetkilileriyle deprem bölgesine ulaştıracağız. Bu konuda sağduyulu olan kadınlara teşekkür ediyorum. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum. Alay Kasabası kadınlar olarak bir araya geldik. Kimimiz odun getirdi, kimimiz un. El birliğiyle ekmek yapıp göndermeye çalışıyoruz. Herkesten Allah razı olsun." diye konuştu.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku