Çoban köpeği hırsızlıkları isyan ettirdi!

Sosyal medya üzerinden kendilerine ait köpeklerin çalındığını ifade eden çobanlar faillerin bulunması için sosyal medya üzerinden bir araya gelme çağrısı yaptılar.En son Bahçeli Kasabası Baraj Mevkiinden Pazar (13 Aralık)günü sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen saat:15.30 Ford Focus marka araçla bölgede küçük baş hayvancılık yapan Osman Tan'a ait Babi isimli kangal köpeği çalındı. Hayvanlarını yayıma çıkaran Osman Tan "Babi ve diğer köpeklerim su içmek için baraja gitti. Bende hayvanlarımı otlatıyordum. Babi ile giden köpekler koyunların başına geldi fakat Babi gelmedi. Baraja gittiğimde Babi yoktu. Çevreye baktık bulamadık. Babi kendiliğinden giden bir köpek değildir. Barajdaki Ford Focus marka araçla gelene kişi veya kişilerden şüpheleniyorum. Durumu Kemerhisar Jandarma Karakoluna bildirdik gereken incelemeler yapılıyor. Bir çobanın eli ayağı olan köpeği neden çalarlar aklım almıyor. Sadece benim değil son zamanlarda Niğde çevresinde bu tür köpek hırsızlıkları arttı. Biz küçükbaş hayvan yetiştiricileri mağdur oluyoruz." dedi.

25 Kasım tarihinde köpeği kaybolan Uğur Okyay'da "Bu köpek hırsızlıkları çok arttı benim köpeğimde çalındı. Bu işi yapanların bir an önce bulunmasını istiyoruz. Hayvan sever ve köpek besleyenlere karşı yapılan bu hırsızlıklar oldukça can sıkıcı." dedi.

Uğur Okyay çalınan köpeğini bulana 1000 TL ödül vereceğini söyledi.

Hırsızlıklarla ilgili Kemerhisar Jandarma Ekipleri bölgedeki kamera kayıtlarını izleyerek hırsızların bulunması için soruşturmaya devam ediyor.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku