Cansuyu Derneği Kurbana Hazır

Kurulduğu günden bu yana 17 yıldır mutad olarak gerçekleştirdiği kurban organizasyonları ile sofrasına et girmeyen milyonlarca muhtaca kurban etlerini ulaştıran Cansuyu, bu sene de Türkiye ve Kriz bölgeleri başta olmak üzere onlarca ülkede kurban emanetlerini ulaştıracak.

Kurban Bayramı’nda bağışçıların emanetleri ile alınan kurbanları vekalet yolu ile kesen ve kesim yaptığı bölgelerde dağıtan Cansuyu, bu sene de Türkiye’de, kriz bölgelerinde ve mazlum coğrafyalarda muhtaçlar için kurban organizasyonları düzenleyerek hayırseverler ve muhtaçlar arasında gönül köprüleri kurulmasına vesile olacak. Hangi ülkede ne kadar kesim yapılacağı, mağduriyet ve muhtaçlık durumuna göre tespit edilecek, bu bölgelerdeki ekipler ve yardımcı partner kuruluşlar ile iş birliği halinde kurban etleri muhtaçlara dağıtılacak. 

Cansuyu Derneği Genel Başkanı Mustafa Köylü gerçekleştirilecek Kurban Organizasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu.  Köylü: “Cansuyu Derneği olarak 2022 Kurban hazırlıklarımızı tamamladık. Kurulduğumuz günden bu yana nerede kriz nerede muhtaçlık varsa o bölgeleri önceleyerek kurban organizasyonlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu sene de gideceğimiz ülkeleri belirledik, inşallah Türkiye’yi ve kriz bölgelerini önceleyerek dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca muhtaca ulaşmaya gayret edeceğiz.” dedi.

“Bölgelerdeki kurban fiyatlarını göz önüne alarak altı farklı kurban fiyatı belirledik.”

Bölgesel fiyatlar hakkında da bilgilendirme yapan Köylü: “17 senedir yaptığımız planlamalar sonrası çok şükür başarılı organizasyonlar gerçekleştirdik.  Bu sene de Kurban Bayramı’nın 3. günü ikindi vaktine kadar bize emanet edilen kurbanlar, ekiplerimiz tarafından satın alınacak, kesilecek ve kesilen bölgelerdeki muhtaçlara et olarak dağıtılacak. 2022 Kurban organizasyonlarımız için bölgelerdeki kurban fiyatlarını göz önüne alarak altı farklı kurban fiyatı belirledik. Buna göre Kurban bedelleri; Afrika’da 1400 TL, Asya’da 1700 TL, Arakan Kampları 2.300 TL, Türkiye ve Yemen’de 2.750 TL, Filistin kampları 4.000 TL ve abluka altındaki Gazze'de ise 5.000 TL olarak belirlendi. Vatandaşlarımız, Cansuyu Derneği resmi internet sitesinden (cansuyu.org.tr) kredi kartı yolu ile ya da Ziraat Bankası, Türkiye Finans, KuveytTürk, Vakıfbank, Vakıf Katılım ve Halkbank'taki bağış/kurumsal tahsilat sisteminden kurban hisselerini ödeyebilecek. Ayrıca PTT’den 511 75 63 nolu posta çeki hesabına ödeme yaparak ya da Cansuyu il temsilciliklerinden makbuz karşılığında ödeme yapabilecekler.” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku