Bor'da hafızlık icazet merasimi yapıldı

Hafızlık İcazet merasim programına Niğde İl Müftüsü Osman Ayas, Bor İlçe Müftüsü İsmail Çakır, İstanbul Büyük Çamlıca Camii Baş İmam Hatibi Kerim ÖZTÜRK ve Müezzini Saffet ÇALIŞ, Kurum daire amirleri, STK Temsilcileri, Din görevlileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
“EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Bor İlçe Müftüsü İsmail Çakır,’’Öncelikle bu 21 hafızımızın yetişmesinde emeği olan hocalarımıza, yöneticilerine, bu kurslarımızın iaşe ve ibatesine katkı sağlayan vakıflarımıza, derneklerimize, bu kurslarımızın yapılmasında maddi ve manevi yardımda bulunan hayır sahiplerine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Hafızlarımızın anne babalarına, velilerine de huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Onlar da büyük gayretlerle, büyük fedakarlıklarla çocuklarını Allah yolunda Kur’an öğrenmek ve onu hıfzetmek üzere bizlere emanet ettiler. Kalplerini Kur’an ile ziynetlendiren hafızlarımızı can-ı gönülden tebrik ediyorum’’ dedi.
Müftü Çakır’ın konuşmasının ardından program İstanbul Büyük Çamlıca Camii Baş İmam Hatibi Kerim Öztürk ve yine İstanbul Büyük Çamlıca Camii Müezzini Saffet Çalış’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.
Kuran Tilavetinin ardından Niğde İl Müftüsü Osman Ayas katılımcılara dini sohbet yaptı.
Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahilerin okunmasının sonrasında Semazen gösterisi yapıldı. Ardından Hafızlar sahneye davet edilerek Hatim duasıyla beraber, Diploma takdimi ve hafızlara hediye töreninin ardından program sona erdi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Halk Bank Niğde Sanayi Şubesi Açıldı
Niğde Ata Sanayi’de Halk Bank Şubesi hizmet vermeye başladı.

Haberi Oku