Belediyeden Yüzleri Güldüren Toplu Sözleşme

Başkan Emrah Özdemir; “Yaptığımız her işte bizlerin temel dayanağı olan, yeri geldi mi fiziksel yeri geldi mi zihinsel gücünü kullanarak, özenli ve sorumluluk anlayışı içinde fedakârca çalışan işçilerimize ne yapsak azdır. Belediyemizin yapmış olduğu hizmetlere ve ortaya konulan tüm eserlere alın teri ve emeğiyle katkı sağlayan, hayatımızı kolaylaştıran, her yapının inşasında imzası bulunan emekçi kardeşlerimizin hakkını kolay kolay ödeyemeyiz. Çalışarak, üreterek insanlığa faydalı olacak işleri ortaya koyan emekçilerimizin yanında olmak bizler için aynı zamanda insanlık vazifesidir. “dedi.

İŞÇİMİZİ ENFLASYONA EZDİRMEDİK

Başkan Özdemir; “İşçilerimizin emeğini en güzel ücretle ödemek ve onları ekonomik şartlara ezdirmemek için çalışmalar yaptık. Gönlümüz daha fazlasını her zaman arzu eder ama imkânlarımızı zorlayarak ancak bu oranlara ulaşabildik. Göreve geldiğimizden bu zamana belediyemizin personele ayrılan bütçesini en üst limitten kullanarak işçilerimizi ezdirmemek için mücadele ettik. “dedi

İŞÇİLERİMİZİN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZDUR

“Belediyenin gerçek sahipleri çalışanlarıdır” diyen Başkan Özdemir; “Bu sözleşme onların özverili çalışmalarının karşılığıdır. İşçilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur, bir kurumda personel mutlu olmazsa orada verimli iş elde edilemez. Biz herkesin emeğini en güzel şekilde verdik ve vermeye devam edeceğiz. “ifadelerini kullandı.

EN DÜŞÜK MAAŞ 10.968 LİRA OLDU

Başkan Özdemir; “2022 başı itibariyle en düşük personel maaşından yola çıkarak 5.232 lira ücretle çalışan bir personelimizin aldığı maaş Temmuz ayındaki zam oranıyla 6.568 liraya yükselmiştir. Şimdi ise Temmuz ayında eline geçen maaşın üzerine yapmış olduğumuz yüzde 62’lik bir artışla bütün sosyal haklar dahil 10.968 lira ellerine geçecektir. İşçi personellerimize ve ailelerine hayırlı olsun.” dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vekil Uzkurt: Bu Millet Netenyahu'nun Kime...
Ak Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt Türkiye Büyük Millet Meclisinde Ak Parti grubu adına,...

Haberi Oku