Belediye'den coşkulu 99. Yıl kutlaması

Bando Takımının eşliğinde gerçekleştirilen Fener Alayı yürüyüşünün ardından Niğde Belediyesi’nin organize ettiği konserde Hatay Akademi Orkestrası, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Niğdelileri coşturdu.

Niğde Belediyesi’nce düzenlenen konser etkinliği, Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirildi. Soğuk havaya rağmen alanı dolduran binlerce vatandaş, Niğde’de ilk kez konser veren Hatay Akademi Orkestrasının eserleriyle, Cumhuriyet coşkusunu yaşadı.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, tamamı müzik öğretmenlerinden oluşan Hatay Akademi Orkestrası’nın verdiği konser öncesinde, coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, Cumhuriyete sonsuza kadar sahip çıkacaklarını söyledi.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “en büyük eserim” dediği Cumhuriyeti, daha yukarılara taşıyarak gelecek nesillere emanet edeceklerini belirten Başkan Özdemir, “Biz Cumhuriyetin bugün 99. yılını kutluyoruz ama nasip olacak 1000. Yılı da kutlanacak, ilelebet Cumhuriyet var olacak. Oda yeni nesiller sayesinde olacak, sizler sayesinde olacak” dedi.

“Vatanını en çok seven, işini en iyi yapan” sözünden hareketle çalışmalarını sürdürdüklerini anlatan Başkan Özdemir, “Lafta, sözde değil icraatta vatansever olacağız. Bu cumhuriyetimizi çok daha iyi noktalara bizden sonraki nesilleri Allah’ın izniyle getireceğiz” diye konuştu.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği Cumhuriyet Bayramı Kutlama etkinliği, havai fişek gösterileri ile son buldu.(Niğde Belediyesi)

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku