Bayan Voleybol Takımından Başkan Özdemir'e Ziyaret

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; Sezon başlayacak hazırlıkları başladılar. Bu sene 10'lu gruptayız ama bu sene hedefimiz tabi ki şampiyonluk geçen sene 3'üncü olmuştuk. İlk yılımız olmasına rağmen büyük bir başarıydı. Bu sene inşallah şampiyon olacağız sporcularımız inanmış durumda teknik kadromuz inanmış durumda ''dedi.

Niğde Belediyesi'nin Niğde'de 23-24-25 Eylül tarihlerinde düzenleyeceği turnuvaya katılacak 5 takım belli oldu. Turnuvaya şuana kadar 1 Lig takımlarından Karşıyaka Spor Kulübü 2. Lig Takımlarından, Kahramanmaraş Türkoğlu, Adana İmamoğlu Belediyespor, Kuzeyboru Gençlik ve Spor Kulübü ve Niğde Belediyespor katıldı. İlerleyen günlerde ise turnuvaya birinci lig ve ikinci lig 'den 3 takımın daha eklenmesi bekleniyor.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; Niğde'de çok güzel bir turnuva düzenleyeceğiz. Turnuvaya 1.Lig ve 2.Lig takımları katılacak bu turnuva da amacımız Niğdeli vatandaşlarımıza voleybolu sevdirmek ve gençlerimizin voleybola yönelmesini sağlamaktır. Şimdiden turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilerim. Niğde'de düzenleyeceğimiz voleybol şölenine Niğdeli vatandaşlarımızı ve yakın illerde bulunan vatandaşlarımızı davet ediyoruz'' dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku