Başkent Niğde Vakfı iftarda bir araya geldi

Başkent Vakfı'nın Ankara'da düzenlenen iftar programına CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Erzurum ve Malatya eski Valisi Derya Kadıoğlu, Çankaya Kaymakamı Murat Duru, Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Gülsün Bor, Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) Daire Başkanı Hakim Tevfik Elmas, Hakimler, Savcılar, Akademisyenler, Emniyet Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Vakıf ve Federasyon eski ve yeni temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen programda Niğde Başkent Vakfı Başkanı Gökhan Buluş yaptığı konuşmada; 'Geleneksel hale getirdiğimiz iftar programı ile hemşerilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Bu anlamlı programa iştirak eden ve işerinin yoğunluğu nedeniyle gelemeyen birbirinden değerli tüm hemşerilerimize vakfımız adına çok teşekkür ediyoruz. Allah birliğimizi ve dirliğimizi daim eylesin. Desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz çok değerli hemşerimiz Sayın Gülsün Bor hanımefendiye de ayrıca teşekkürlerimizi sunuyoruz' dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı yapıldı
Niğde'de İl Su Kurulu Toplantısı Vali Cahit Çelik, başkanlığında gerçekleştirildi.Valilikten yapılan...

Haberi Oku