Başkan Özdemir, Meclis Üyeleriyle 2020 Yılını Değerlendirdi

Toplantıya AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Baloğlu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Temur ve AK Partili meclis üyeleri katıldı.

AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin’eplaket takdim eden Başkan Özdemir, üstün hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Toplantıda devam eden ve tamamlanmış projeler ile yeni yılda yapılması gereken işler üzerine konuştuklarını söyleyen Başkan Özdemir; “Meclis Üyelerimizle bir araya gelerek 1 yıllık süreçte yürüttüğümüz çalışmaları değerlendirdik. Niğde'mize değer katmak, söz verdiğimiz projeleri şehrimize kazandırmak için yoğun bir mesai harcıyoruz. Pandemi etkisine rağmen yıl boyunca projelerimizi hayata geçirmeye, hizmet üretmeye devam ettik. Yeni yılda da devam edeceğiz. Meclis üyelerimize ve mesai arkadaşlarıma çalışma azimlerinden dolayı teşekkür ediyorum’’ dedi.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku