Baş­kan Öz­de­mir Dep­rem­ze­de­le­ri Yal­nız Bı­rak­mı­yor

Hafta sonu Niğde Ömer Ha­lis­de­mir Üni­ver­si­te­si kam­pü­sün­de bu­lu­nan yurt­lar­da kalan dep­rem­ze­de­le­ri zi­ya­ret eden Baş­kan Öz­de­mir, bir kez daha geç­miş olsun di­lek­le­ri­ni ilet­ti. Dep­rem­den et­ki­le­nen ço­cuk­lar­la ya­kın­dan il­gi­len­di, bu­ra­da dep­rem­ze­de ço­cuk­lar­la çe­şit­li ak­ti­vi­te­ler­de bu­lun­du.
DEP­REM­ZE­DE ÇO­CUK­LAR İÇİN OYUN GRUBU KU­RUL­DU
Niğde Be­le­di­ye­si afet son­ra­sı ço­cuk­la­rın ya­şa­ya­bi­le­ce­ği trav­ma­la­rı en aza in­dir­mek ve sos­yal­leş­me­le­ri­ni sağ­la­mak ama­cıy­la dep­rem­ze­de­le­rin kal­dı­ğı yur­dun bah­çe­si­ne ço­cuk­la­ra yö­ne­lik oyun grubu kurdu. Bu kap­sam­da, ço­cuk­la­ra pat­la­mış mısır ve pa­muk­lu şeker ikram edil­di. Baş­kan Öz­de­mir’in ço­cuk­lar­la bi­re­bir il­gi­len­di­ği bu an­lam­lı ça­lış­may­la, ço­cuk­la­rın hem eğ­len­ce­li vakit ge­çir­me­si hem de dep­re­min yol aça­bi­le­ce­ği trav­ma­la­rın en aza in­di­ril­me­si he­def­le­ni­yor.
“Şeh­ri­miz­de mi­sa­fir et­ti­ği­miz dep­rem­ze­de­le­ri­mi­zin her zaman ya­nın­da­yız “diyen Baş­kan Öz­de­mir; “Biz Niğ­de­li­ler ola­rak dep­rem­ze­de­le­ri­miz için üze­ri­mi­ze ne dü­şü­yor­sa yap­ma­ya ça­lı­şı­yo­ruz. Mi­sa­fir­le­ri­miz ba­şı­mı­zın ta­cı­dır. Be­le­di­ye­miz dep­rem­ze­de­le­ri­mi­zin em­rin­de­dir. Bugün de eşim Duygu Hanım ile bir­lik­te ili­miz­de mi­sa­fir et­ti­ği­miz, yurt­lar­da kalan va­tan­daş­la­rı­mız­la bir­lik­tey­dik. Be­le­di­ye­miz ta­ra­fın­dan ku­ru­lan oyun alan­la­rın­da güzel vakit ge­çi­ren ço­cuk­la­rı­mı­zın yü­zü­nü gül­dür­me­ye ça­lış­tık. Bir nebze olsun ya­ra­la­rı sar­mak için yav­ru­la­rı­mı­zın güler yüz­le­ri­nin, pamuk şe­ker­le­rin, oyun alan­la­rı­nın ve mu­hab­be­tin bol ol­du­ğu bir gün ge­çir­dik. Biriz, be­ra­be­riz, bir­lik­te Tür­ki­ye’yiz in­şal­lah. “ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku