Başkan Emrah Özdemir'den Avukatlar Günü Mesajı

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir 5 Nisan Avukatlar günü vesilesi ile yayınladığı mesajında; İleri bir demokrasiye ulaşmanın yolunun hukuka duyulan güvenle elde edilebileceğini belirtti.

Başkan Özdemir; “Avukatlar, ihtiyacımız olan savunma hakkının temsilcileridir. Hukuksal yapımızın vazgeçilmez unsurlarından savunma sorumluluğuyla yükümlü avukatlarımız, vatandaş devlet ilişkilerinin hakkaniyetli bir şekilde yürümesi açısından önemli bir görev yapmaktadırlar. Avukatlarımız, toplumun huzur ve güven içinde yaşaması için gerekli olan adaletin sağlanmasında vazgeçilmez unsurların başında gelmektedirler. Birey hak ve özgürlüklerinin savunulmasında, hakların korunmasında, hukukun üstünlüğünün var olmasında yılmadan çaba gösteren avukatlarımız toplumsal ilişkilerde karşılaşılan sorunların giderilmesinde çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler. Adaletin sağlanması için kurumlarımız ve vatandaşlarımız adına hassasiyetle görevlerini yerine getiren tüm avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyor, çalışma hayatlarında başarı dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku