Basın mensupları kamu görevi yapıyor

Kahvaltı programına Niğde Valisi Mustafa Koç, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Nihat Özkök ve Niğde genelindeki basın mensupları katıldı.

“BASIN, VATANDAŞLA DEVLET ARASINDA KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYOR”

Kahvaltı programında açıklama yapan Vali Koç, basının vatandaşla devlet arasında köprü vazifesi kurduğunu ifade etti. Niğde Valisi Mustafa Koç, “Memleketimiz, milletimiz, demokrasimiz açısından tarafsız, özgür ve güçlü bir basının olması demokrasimizin de güçlü olması açısından çok önemlidir. Basın mensuplarımızın yaptığı kamu görevidir. Basın, vatandaşlardan aldığı talepleri, bizim göremediğimiz, bazen gözümüzden kaçan ihtiyaçları ve sorunları bize taşımakla, vatandaşlarımıza en doğru hizmeti ulaştırılması noktasında bizlere yol gösterici oluyor. Basın, vatandaşla devlet arasında köprü vazifesi görüyor. Yakın tarihimizde hepimizin şahit olduğu 15 Temmuz hain darbe girişiminde Cumhurbaşkanımızın görüntülü konuşması ekranlara taşınmamış olsaydı belki de Türkiye şuanda bambaşka bir durumda olacaktı. O çağrıya vatandaşlarımızda hemen karşılık verdiler ve hain darbe girişimi teşebbüs halindeyken, hepimizin kahramanlığıyla bastırıldı” şeklinde konuştu.

VALİ KOÇ: “DİKKATE ALIYORUZ”

Niğde Valisi Mustafa Koç, basın mensuplarının zor şartlar altında görev yaptığını söyledi. Vali Koç, konuşmasının devamında, “İlimizde de basın aracılığıyla iletilen mesajları titizlikle inceleyip vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alması konusunda dikkate alıyoruz. Sonuçta kamu hizmeti gören basında, bütün kamu kurumlarımızda her zaman her ortamda ifade ettiğim gibi her şeyin en iyisini, en güzelini hak eden milletimize hizmet için bu vazifeleri yapıyoruz. Basın mensupları zor şartlar altında çalışıyor, milletin haber alma hakkını bazen canı pahasına vazifeler yapıyorlar. Bu vesileyle vazifesini yaparken şehit olmuş gazetecilerimizi ve bütün şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle, minnetle yâd ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Bakan Tekin, Türk Cumhuriyetlerinden Çocuklarla...
Bakan Yusuf Tekin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Türk Devletleri Teşkilatı Genel...

Haberi Oku