Baloğlu, kısa sürede güzel çalışmalara imza attık

Baloğlu yaptığı yazılı açıklamada: “3 Eylül 2020 tarihinde AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Ahmet Büyükgümüş ’ün tensipleri ile göreve başlayarak öncelikle yeni bir kadro ve yeni bir heyecanla il gençlik kolları yönetim kurulumuzu oluşturduk. Akabinde sırasıyla Çamardı, Ulukışla, Altunhisar, Çiftlik ve son olarak Bor olmak üzere 5 ilçemizin gençlik kolları kongrelerimizi bir düğün havasında, pandemi kurallarına riayet ederek Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın da dile getirdiği üzere Temizlik-Maske-Mesafe kurallarına uyarak gerçekleştirdik. İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine geldiğimizden bugüne kadar geçen yaklaşık 4 aylık sürede ilk günden itibaren Genel Merkezimizin yürüttüğü Yeni Üye Çalışmasında bizler de ilimizde canla başla çalıştık.” Dedi.

BİN 182 YENİ ÜYE

Baloğlu: “Bugünün gençlerinin geleceğin belirleyicileri olacağına inanarak ve “gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışacağız” düsturuyla gerek üyelik standları kurarak gerek kapı kapı dolaşarak ilimizde AK Partimize 1.182 genç üye kazandırdık. Bu yoğun çalışmanın sonucu olarak; Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımız tarafından Kasım ayı Yeni Üye Çalışması kapsamında büyükşehir olmayan 51 il arasında En Başarılı 2. İl olma başarısına ulaştık” dedi.

GÖNLÜNE DOKUNMAYA GAYRET ETTİK.

Yalnızca teşkilat çalışmaları ile sınırlı kalmadıklarını vatandaşların  gönlüne dokunmaya gayret ettiklerini ifade eden Baloğlu: “Başlıca bahsetmek gerekirse mahalle muhtarlarımızı ziyaret etmekten; bir köyümüzde okulun duvarlarını boyamaya, Yeni seçmen birimimizle gençlerimiz arasında futbol turnuvası düzenlemekten; kamu ve özel kurumlara giriş için gerekli olan HES kodu alımında hemşerilerimize yardımcı olmaya, Teşkilatımızdaki kıymetli büyüklerimiz ile ziyaretler yapmaktan üniversite birimimiz ile şehrimize sınav için dışarıdan gelen üniversiteli kardeşlerimize maske ve kolonya hediye etmeye; burada yalnızca birkaç cümleyle anlatılamayacak faaliyetlerde bulunduk.Bizler AK Parti Niğde Gençlik Kolları olarak İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, İl Genel Meclis Başkanımız ve teşkilatımızdaki büyüklerimiz ile birlik ve beraberlik içerisinde, dayanışma ruhu ile hem kendimizi geliştirirken hem de ülke ve dünya gündemini yakından takip ederek, toplumsal olaylara haklı refleksimizi gösterme gayretinde olacağız.

 Bizler Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ’ın genç dava ve yol arkadaşları olarak, almış olduğumuz görev ve sorumluluğun bilincinde hareket ederek 2023,2053 ve 2071 hedeflerimizi gerçekleştirmek için “Gençsin Önde Yürü, İnandığın Yolda Yürü” sloganımızla dur-durak bilmeden çalışacağız” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku