Avrupa Şampiyonu Niğde'den

10-18 Ağustos Tarihleri arasında Polonya'nın Varşova Kentinde düzenlenen U15 ve U17 Yıldızlar Halter Avrupa Şampiyonasında ; 73 KG 'da yarışan Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Sporcusu Yasin Büyükhüseyinler 114 kg Koparmada, 138 kg Silkmede, toplamda 252 kg ile Avrupa Şampiyonu olmuştur.

Sporcu Yasin'in Antrenörü Nihat Arslan açıklamasında "Bugün Ülkemize ve Niğdemize Avrupa Şampiyonluğu hediye etmenin gururunu yaşıyoruz. Bizlere bu imkanları veren devletimize, devlet büyüklerimize şükranlarımızı sunuyoruz." ifadelerini kullanırken, Avrupa Şampiyonu Yasin Büyükhüseyinler ise "Gururluyuz, çünkü Bayrağımızı dalgalandırdık, İstiklal Marşımızı okuttuk. Bizlere her anlamda desteklerini esirgemeyen Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın İlker Ötgünlü 'ye şükranlarımızı sunuyoruz." İfadelerini kullandı.

Şampiyonaya binlerce sporcu katılırken, Yasin Büyükhüseyinlerin kategorisinde 300 sporcu yarıştı.

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Vali Çelik Seçim Güvenliği Toplantısına...
Niğde Valisi Cahit Çelik, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında düzenlenen, Seçim güvenliği...

Haberi Oku